Kurani Fisnik Shqip me lexim

Freepps.top is not an official representative or the developer of this application. Copyrighted materials belong to their respective owners
Read review
  • Last update: 5 years ago
  • Version: 1.0
  • Compatibility: 1.5 and up
  • Author: Tetova Developers
  • Content rating: Everyone
  • Package name: appinventor.ai_flakron_sa.Kurani
Get app Read review Hype your app
Support Comments FAQ I'm the dev!

Kurani Fisnik Shqip me lexim Review

Unfortunately, professional review of the Kurani Fisnik Shqip me lexim app is not yet ready. This app is on the list and will be reviewed in the nearest feature. Meanwhile, you can find more from the official description below.

View all reviews
If you have something to say about this app and make own review - write us. We are looking for talented app critics!

Kurani Fisnik Shqip me lexim Review

237

Në emër të All-llahut të gjithëmëshirshmit,
Kurani Fisnik i përkthyer në shqip, dhe leximi në shqip, që tani mund ta dëgjoni kuranin në gjuhën shqipe, po ashtu edhe ta lexoni dhe ta kutponi atë...

Vërejtje :
Kur lëshoni dëgjimin e kuranit me zë, duhet të prisni deri sa të shkarkohen e gjithë sureja, e më pas fillon leximi..
Kjo ndodh për shkak se jemi munduar që tua mundësojmë të gjithëve ta kenë atë në celularët e tyre, dhe kjo ishte menyra se si aplikacioni të zë me pak vend, Leximi kuranit bëhet nga interneti, pra për të dëgjuar një sure ju duhet të keni lidhje në rrjetë.

Allahu ju shpërbleft.


Rating Distribution


4.7
(378)
5
4
3
2
1Kurani Fisnik Shqip me lexim Version History


  • Kurani Fisnik Shqip me lexim v.1.0 for Android 1.5+ Sep. 11, 2015
Show moreJoin the discussion


I have read and agree to the Privacy Policy

Scroll to Top