Vlera e Xhumase

Freepps.top is not an official representative or the developer of this application. Copyrighted materials belong to their respective owners

Read review
  • Last update: 10 months ago
  • Version: 2.1
  • Compatibility: 1.6 and up
  • Author: Xhamia-Fier
  • Content rating: Everyone
  • Package name: com.appmk.book.AOVNEDNSKLMEOKRWR
Get app Read review Hype your app
Support Comments FAQ I'm the dev!

Vlera e Xhumase Description

0

Zoti ynë thotë në Kuranin famëlartë: “O ju që keni besuar, kur të thirret ezani i ditës së xhuma, nxitoni atje ku përmendet emri i Zotit, lëreni shitblerjen, është më mirë për ju nëse me të vërtetë e kuptoni diçka të tillë”. (El Xhumuah: 9)


Programi ju mundeson zmadhimin e tekstit dhe ruajtjen e faqeve te preferuara.

Surja El-Kehf, exhuma, salavate, e premte, shqip, arabisht, me shkronja latine, Zoti YNE thote nė Kuranin famëlartë: "O ju QE keni besuar, kur të thirret ezani the DITES së xhuma, nxitoni atje ku përmendet Emri i Zotit, lëreni shitblerjen, ESHTE më sight model ju Nese me të vërtetë and kuptoni Dicka të Tille". (El Xhumuah: 9)


Programi ju mundeson zmadhimin and tekstit dhe ruajtjen and faqeve you preferuara.

Surja El-Kehf, exhuma, salavate, and Premte, shqip, arabisht, Latin shkronja me,


Rating Distribution


5.0
(25)
5
4
3
2
1

Join the discussionScroll to Top
detect click fraud