Vodafone Books

Freepps.top is not an official representative or the developer of this application. Copyrighted materials belong to their respective owners
Read review
  • Last update: 3 years ago
  • Version: 1.2
  • Compatibility: 4.0 and up
  • Author: Vodafone Albania Sh.A.
  • Content rating: Everyone
  • Package name: ch.arkit.librariadixhitale
Get app Read review Hype your app
Support Comments FAQ I'm the dev!

Vodafone Books Review

Unfortunately, professional review of the Vodafone Books app is not yet ready. This app is on the list and will be reviewed in the nearest feature. Meanwhile, you can find more from the official description below.

View all reviews
If you have something to say about this app and make own review - write us. We are looking for talented app critics!

Vodafone Books Review

0

Tani, me Vodafone ju mund të lexoni libra me një klik të vetëm nga Smartphoni juaj, kudo që ndodheni.

Përmes aplikacionit më të ri VodafoneBooks, ju mund të përzgjidhni librat tuaj të preferuar nga letërsia e huaj dhe shqipe dhe ti lexoni ato online në çdo kohë dhe kudo ndodheni nëpërmjet celularit apo tabletit tuaj.


Karakteristikat:

1. Aplikacioni është pa pa pagesë
2. Mbi 120 tituj për t’u shfletuar apo lexuar
3. Mundësi të ruani faqen nëpërmjet opsionit Bookmark
4. Navigimi në Aplikacion do t’iu kushtojë përdoruesve tarifën normale të navigimit në internet sipas planit tarifor të përzgjedhur dhe operatorit përkatës që ofron shërbimet publike të komunikimeve elektronike të lëvizshme. Ju lutem sigurohuni për tarifat e zbatuara përpara përdorimit te Aplikacionit.


Rating Distribution


3.9
(146)
5
4
3
2
1

Join the discussion


I have read and agree to the Privacy Policy

Scroll to Top