Adnani

Freepps.top is not an official representative or the developer of this application. Copyrighted materials belong to their respective owners
Read review
  • Last update: 2 years ago
  • Version: 1.0
  • Compatibility: 4.0.3 and up
  • Author: Kids App Center
  • Content rating: Everyone
  • Package name: com.tagmedia.adnan.albaniyan
Get app Read review Hype your app
Support Comments FAQ I'm the dev!

Adnani Review

Unfortunately, professional review of the Adnani app is not yet ready. This app is on the list and will be reviewed in the nearest feature. Meanwhile, you can find more from the official description below.

View all reviews
If you have something to say about this app and make own review - write us. We are looking for talented app critics!

Adnani Review

0

Adnani mesuesi i Kuranit
Aplikacion interaktiv i projektuar per femije per ti mesuar tri xhuze te kuranit fisnik permendsh. Kjo app kreativ e nxit kuriozitetin e femijve dhe ushqen dashurin ndaj mesimit dhe memorizimit te Kuranit mes shumëllojshmërin e sfondit, perseritja e ajeteve nga sheikh Al-Minshawi, nje ze i femijve, Se bashku me shume ide te tjera.Në përputhje me planinesor te shkolles.Aspektet krijuse:- Stimulim i degjushmeris, shikimit, motorika e femijve mes nje program interaktiv i ngarkuar me tunguj dhe ngjyra atraktive.- Adnani eshte nje mesues i Kuranit me karakter karikature dhe nje ze te vecant atraktive per femijet.- Stili i veçantë i përsëritjes ne app-in Kurani Fisnik: Sheikh Al-Minshawi reciton dhe perserit nje femije pas tij.- Ngjyrat & sfondi i bukur per cdo Sure e dallojn kete program unik; per ate femijet munden me i dallua dhe me i mbajt ne mend ngjyrat e cdo sures.- Një udhëzues i drejtpërdrejtë dhe imitim i ndjenjave te femijes, të dyja janë të përfaqësuara përmes zgjedhjen e ngjyrave , tingujve dhe stil duke i dhënë hapësirë ​​për eksplorimin.- Ne Adnan2 eshte shtuar zupass per te incizuar zerin, ku fëmija mund të regjistrojë dhe shqyrtojë recitimin( te kuranit ) e vet. Ne menyre te tille femijet do te jene te motivuar per te mesuar permendeshky app eshte prodhuar nge Kids App Center
http://www.kidsapp.sa


Rating Distribution


3.0
(3)
5
4
3
2
1

Join the discussion


I have read and agree to the Privacy Policy

Scroll to Top