Hirushja

Freepps.Top is not an official representative or the developer of this application. Copyrighted materials belong to their respective owners. Warning: Users can download the app from the links of Official Website and legal sources offered in the following articles.
Read review
  • Last update: 6 years ago
  • Version: Varies with device
  • Compatibility: Varies with device
  • Author: Oda Lab Shpk
  • Content rating: Everyone
  • Package name: com.odalab.lepuroshi.hirushja
Get app Read review Hype your app
Support Comments FAQ I'm the dev!

Hirushja Review

Unfortunately, we haven't been able to analyze this app properly. To provide you with basic info, we've placed official information about the app on this page.

View all reviews
Looking for a software writer career launch? Write to us! We're in search of more great authors.

Hirushja Review

Hirushja është njëra nga përrallat e lansuara nën Qendrën Edukative Lepuroshi, i cili është një koleksion i aktiviteteve interaktive që u mundëson fëmijëve të mësojnë tregime dhe njëkohësisht të argëtohen duke luajtur me po të njëjtin tregim të transformuar në lojë.Përralla:Aplikacioni Hirushja përmban përrallën, të cilën fëmijët kanë mundësi të lexojnë vet apo të degjojnë narratorin duke ua lexuar, gjithashtu përmban ilustrime të tregimit, si dhe shqiptimin për secilën fjalë. Kuizi:Kuizi është brenda përrallës, ku për secilën skenë-paragraf janë nga pesë pyetje, ndërsa përgjigjet janë me alternativa. Disa nga pyetjet dhe përgjigjet janë të ilustruara me fotografi dhe disa janë vetëm tekst.Veshja:Veshja përmban, fustane, këpucë, modele flokësh, qafore, maska, çanta dhe prapaskena. Pasi që e keni kompletuar Hirushen apo njërën nga motrat e saj me veshjen që dëshironi, mund t’a ruani si fotografi.Rubikoni:Loja e rubikonit zhvillohet në dy nivele, 3x3 dhe 4x4. Pasi të zgjedhni njërin nga nivelet do të shfaqen te gjitha skenat. Disa nga ato janë të bllokuara, te cilat mund t’i zhbllokoni duke luajtur më shumë për të grumbulluar pikë, si dhe duke e blerë lojën.Puzzle:Loja puzzle luhet duke e përzgjedhur njërën nga skenat, dhe duke i bashkuar pjesët e ndara. Qendra Edukative Lepuroshi do të lansojë edhe lojëra tjera në vazhdimësi.

Disclaimer

1. All review texts and other contents are original. All reviews and images of games, hardware and software are subject to the copyright of our editorial team and may not be copied without naming. Some of the brand names, logos and screenshots are used in order of qualified relationship.
2. All the information on this website is strictly observed all the terms and conditions of Google Ads Advertising policies, Google Unwanted Software policy and Microsoft Advertising policies.
3. We provide the official download links to legal sources like official websites, Steam, Nintendo eShop, GOG, Humble Bumble and other digital stores.

Besides, the game you're reading right now:
1. Is a mobile apps and games;
2. Will not change any system settings on your Android or iOS phone.

More on Disclaimer page

Rating Distribution


4.4
(59)
5
4
3
2
1

Join the discussion


I have read and agree to the Privacy Policy

Scroll to Top