islamiim

Freepps.top is not an official representative or the developer of this application. Copyrighted materials belong to their respective owners
Read review
 • Last update: 3 years ago
 • Version: 1.1.0
 • Compatibility: 4.0.3 and up
 • Author: Muharrem Smakiqi
 • Content rating: Everyone
 • Package name: saulmm.coordinatorexamples
Get app Read review Hype your app
Support Comments FAQ I'm the dev!

islamiim Review

Unfortunately, professional review of the islamiim app is not yet ready. This app is on the list and will be reviewed in the nearest feature. Meanwhile, you can find more from the official description below.

View all reviews
If you have something to say about this app and make own review - write us. We are looking for talented app critics!

islamiim Review

0

IslamiIm është aplikacion I cili perbëhet prej disa funksioneve të cilat kan për qëllim mësimin dhe shpërndarjen e dituris fetare tek të tjerët. Falja e namazit, abdesi, hadithe kudsi, emrat e bukur të Allahut jan disa nga funsionet që përdruesit mund ti përdorin qysh tani kurse takvimi dhe Kurani jan në përfundim e sipër. Namazi eshte zhvilluar me text, figura dhe zerim në mënyr që përdoruesit ta ken më të leht ta kuptojn se si bëhet falja e tij. Në namaz janë të përfshira namazet obligative apo farzet dhe ato sunnet të qdo kohe. Emrat e Allahut jan te përkthyer nga gjuha arabe ku secili emër përmban një përshkrim të shkurtër.


Rating Distribution


4.9
(28)
5
4
3
2
1
1 Comment


 • RK
  RAFEEK KOMBI
  Desktop
  2 years ago
  i am teaching
  0
  Reply

Join the discussion


I have read and agree to the Privacy Policy

Scroll to Top