Meso Anglisht Offline

Freepps.top is not an official representative or the developer of this application. Copyrighted materials belong to their respective owners
Read review
  • Last update: 2 years ago
  • Version: 1.5
  • Compatibility: 4.0.3 and up
  • Author: Taulant Loshi
  • Content rating: Everyone
  • Package name: com.tloshi.fjalori
Get app Read review Hype your app
Support Comments FAQ I'm the dev!

Meso Anglisht Offline Review

Unfortunately, professional review of the Meso Anglisht Offline app is not yet ready. This app is on the list and will be reviewed in the nearest feature. Meanwhile, you can find more from the official description below.

View all reviews
If you have something to say about this app and make own review - write us. We are looking for talented app critics!

Meso Anglisht Offline Review

0

Mëso gjuhën angleze në mënyrën më të shpejtë dhe më të lehtë."Mëso Angilsht Offline" është aplikacion i cili ju mundëson të mësoni gjuhën më të folur ne botë nga paisja juaj mobile. Gjatë leximit ju mund të krijoni fjalitë apo edhe grupet tuaja favorite dhe t'i qaseni atyre sa herë të ju nevojitet. Poashtu me kapacitetin e fjalëve që posedon (prej 20 000 sosh) ju do të jeni të aftë të komunikoni lehtë dhe në të shumtën e situatave që kan të bëjnë me jetën e përditshme.


Rating Distribution


4.9
(25)
5
4
3
2
1

Join the discussion


I have read and agree to the Privacy Policy

Scroll to Top