Peralla shqip 2

Freepps.Top is not an official representative or the developer of this application. Copyrighted materials belong to their respective owners. Warning: Users can download the app from the links of Official Website and legal sources offered in the following articles.
Read review
  • Last update: 7 years ago
  • Version: 1.0
  • Compatibility: 2.2 and up
  • Author: Tetova Developers
  • Content rating: Rated for 3+
  • Package name: com.flakki.perallashqip2
Get app Read review Hype your app
Support Comments FAQ I'm the dev!

Peralla shqip 2 Review

Unfortunately, we haven't been able to analyze this app properly. To provide you with basic info, we've placed official information about the app on this page.

View all reviews
Looking for a software writer career launch? Write to us! We're in search of more great authors.

Peralla shqip 2 Review

******* PËRALLA SHQIP 2 ******* ( ALBANIAN TALES 2 )

Nëse fëmija juaj dëshiron një përallë, këtu keni disa përalla për fëmijë, të gjitha janë në gjuhen shqipe,
dhe janë të zgjedhura nga përdoruesit e programit "Përalla Shqip"...
Ju Faleminderit !
**************************************
Përalla Shqip 2 përmban më shume se 110 përalla disa prej tyre janë :
1. Arbereshi i Vogel
2. Arushi që kërkonte babanë
3. Ave Maria
4. Aventurat e Molit dhe Macit
5. Bariu dhe dhitë
6. Borëbardha dhe 7 Xhuxhat
7. Breshka dhe shqiponja
8. Bretkosa e Shurdhër
9. Bretkosa fodulle
10. Bretkosa që do të trashet sa një ka
11. Cironka e artë
12. Dashuria dhe koha
13. Deti me Sheqer
14. Dhelpra dhe Bilbyli
15. Dhelpra dhe cjapi
16. Dhelpra e penduar
17. Djali dhe Kuçedra
18. Djali i mbretit
19. Djaloshi dhe shqipja
20. Djaloshi që mori fuqinë e ariut
21. Dreri dhe brirët
22. Dreri dhe Luani
23. Dy bretkosat
24. Dy gjelat, shqiponja dhe pula
25. E bija e hënës dhe e diellit
26. E perhitura
27. Elefanti dhe qeni i vogël
28. Era dhe dielli
29. Ferrëgjati dhe çakalli
30. Fiku i Bardhë dhe i Zi
31. Flokarta dhe tre arinjtë
32. Fshatari dhe patat e pjekura
33. Gishteza
34. Gjeli, qeni dhe dhelpra
35. Gjilpërat mbërthyese
36. Gjygji i Malëve
37. Gjyshja që fluturoi
38. Goja e ngjalës
39. Gomari dhe blerësi i tij
40. Gomari dhe sfungjerët
41. Gomari i ngarkuar me kripë
42. Harabeli dhe gjyshërit
43. Hirushja
44. Karrocieri dhe tregtari
45. Ketri dhe Arra
46. Korbat dhe Shqiponjat
47. Korbi që deshi të bëhej si shqiponja
48. Kësulëkuqja

**************************************
Ju lutem para se të votoni me më pak se 5 yje na kontaktoni në email ose shkruani review se çka nuk ju pëlqen tek aplikacioni, gjithçka ka mundësi të ndryshohet apo të rregullohet por normal falë ndihmës tuaj...

Testuar në :

* Xperia St21i (Tipo)
* Samsung Galaxy S2
* Samsung Galaxy S3
* ZTE Kiss Plus
* HTC Desire C
* Asus MemoPad HD 7 (Tablet)
* Acer Iconia B1 (Tablet )

*******

Proud to be Albanian...

Disclaimer

1. All review texts and other contents are original. All reviews and images of games, hardware and software are subject to the copyright of our editorial team and may not be copied without naming. Some of the brand names, logos and screenshots are used in order of qualified relationship.
2. All the information on this website is strictly observed all the terms and conditions of Google Ads Advertising policies, Google Unwanted Software policy and Microsoft Advertising policies.
3. We provide the official download links to legal sources like official websites, Steam, Nintendo eShop, GOG, Humble Bumble and other digital stores.

Besides, the game you're reading right now:
1. Is a mobile apps and games;
2. Will not change any system settings on your Android or iOS phone.

More on Disclaimer page

Rating Distribution


4.3
(81)
5
4
3
2
1

Join the discussion


I have read and agree to the Privacy Policy

Scroll to Top