Rreth Islamit

Freepps.top is not an official representative or the developer of this application. Copyrighted materials belong to their respective owners
Read review
  • Last update: 4 years ago
  • Version: 1.0
  • Size: 5.85M
  • Compatibility: 4.1 and up
  • Author: Gos Development
  • Content rating: Everyone 10+
  • Package name: gosdevelopment.com.rrethislamit
Get app Read review Hype your app
Support Comments FAQ I'm the dev!

Rreth Islamit Review

Unfortunately, professional review of the Rreth Islamit app is not yet ready. This app is on the list and will be reviewed in the nearest feature. Meanwhile, you can find more from the official description below.

View all reviews
If you have something to say about this app and make own review - write us. We are looking for talented app critics!

Rreth Islamit Review

79

Rreth Islamit ju mundëson të gjeni gjithçka për fenë më të mirë tek Zoti. Është i planifikuar për fillestarë dhe për ato që vetëmse dijnë diçka rreth kësaj feje. Këtë aplikacion e përbëjnë shumë kategori duke filluar nga Kurani me kuptim shqip, ligjerata të ndryshme, histori, ilahije, mjekim përmes ilaçeve islame, hadithe dhe më e mira për në fund kuizi islam i cili përmban diku 80 pyetje. Së shpejti do shtohen edhe shumë gjëra tjera interesante.


Rating Distribution


4.8
(282)
5
4
3
2
1Rreth Islamit Version History


  • Rreth Islamit v.1.0 for Android 4.1+ Aug. 01, 2015
Show moreJoin the discussion


I have read and agree to the Privacy Policy

Scroll to Top