Shkruaj Shkronjat e Alfabetit

Freepps.top is not an official representative or the developer of this application. Copyrighted materials belong to their respective owners
Read review
  • Last update: 4 years ago
  • Version: 1.1
  • Size: 24.50M
  • Compatibility: 2.3 and up
  • Author: Trigonom sh.p.k.
  • Content rating: Everyone
  • Package name: al.trigonom.shkruajshkronjat
Get app Read review Hype your app
Support Comments FAQ I'm the dev!

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Review

Unfortunately, professional review of the Shkruaj Shkronjat e Alfabetit app is not yet ready. This app is on the list and will be reviewed in the nearest feature. Meanwhile, you can find more from the official description below.

View all reviews
If you have something to say about this app and make own review - write us. We are looking for talented app critics!

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Review

0

Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e shkrimit të alfabetit në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë të shkruajnë 36 shkronjat e Alfabetit të Gjuhës Shqipe me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv.

Përmes aplikacionit fëmijët nuk do ta kenë mundim mësimin për të shkruar shkronjat e alfabetit por do të sfidohen dhe argëtohen në të njëjtën kohë, duke kaluar prej një niveli në një nivel tjetër dhe duke grumbulluar yje për sukses më të madh.

Për të bërë çdo gjë edhe më atraktive është përdorur muzikë dhe efekte e gjithashtu edhe narracion nga fëmijët, në mënyrë që fëmiu të ndihet sa më i afërt me aplikacionin.

Veçoritë kryesore:

- Shkrimin e shkronjave në tabelë të zezë me katër ngjyra të ndryshme, ku nëse shkruan shkronjën si duhet atëherë merr 3 yjet maksimale, ndërsa nëse gabon mund të përdor shpuzën për fshirje.


Rating Distribution


4.1
(202)
5
4
3
2
1Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Version History


  • Shkruaj Shkronjat e Alfabetit v.1.1 for Android 2.3.2+ Jul. 22, 2015
Show moreJoin the discussion


I have read and agree to the Privacy Policy

Scroll to Top