Yjet

Freepps.Top is not an official representative or the developer of this application. Copyrighted materials belong to their respective owners. Warning: Users can download the app from the links of Official Website and legal sources offered in the following articles.
Read review
  • Last update: 5 years ago
  • Version: 1.5
  • Compatibility: 4.2 and up
  • Author: YJET LLC
  • Content rating: Everyone
  • Package name: com.appsix.yjet
Get app Read review Hype your app
Support Comments FAQ I'm the dev!

Yjet Review

Unfortunately, we haven't been able to analyze this app properly. To provide you with basic info, we've placed official information about the app on this page.

View all reviews
Looking for a software writer career launch? Write to us! We're in search of more great authors.

Yjet Review

Yjet është një aplikacion magjik dhe interaktiv për fëmijë që përmban përralla dhe vjersha të shumta me zë dhe tekst, të cilat tërheqin vëmendjen dhe zhvillojnë imagjinatën. Aplikacioni ka një dizajn të bukur dhe ilustrues që mundëson navigim të lehtë prej përralle në përrallë, si dhe veçohet me zërin unik të aktores së njohur shqiptare Leze Çena në leximin e përrallave, gjë që e bënë shumë atraktive dhe argëtuese pjesën e përrallave. Përveç përrallave si Borëbardha, Dhelpra dhe Cjapi, Rosaku i Shëmtuar, etj aplikacioni përmban edhe vjersha të cilat përveç se janë me zë, iu mundësojnë fëmijëve që t’i mësojn ato shumë më lehtë sesa me metodat tradicionale. Disa prej vjershave përfshijnë titujt si: Dy shoqe, Voglushja Kianë, Gjyshi dhe Erëlindi, etj. Veçoritë e aplikacionit:Mbi 7 përralla me zë dhe tekst
Mbi 20 vjerësha me zë dhe tekst
Historik të vjershave e përrallave të lexuara
Puzzle
Gjëgjëza
Veçoritë e mësipërme e befasi tjera iu mundësohen vogëlushëve pa pagesë.Aplikacioni do të përditësohet vazhdimisht me funksione dhe detaje të reja, ndërsa për të gjithë përdoruesit aktual do të mundësohet argëtim me orë të tëra me tregime, përralla e ilustrime.

Komentet dhe vlerësimet janë të mirëseardhura.

Disclaimer

1. All review texts and other contents are original. All reviews and images of games, hardware and software are subject to the copyright of our editorial team and may not be copied without naming. Some of the brand names, logos and screenshots are used in order of qualified relationship.
2. All the information on this website is strictly observed all the terms and conditions of Google Ads Advertising policies, Google Unwanted Software policy and Microsoft Advertising policies.
3. We provide the official download links to legal sources like official websites, Steam, Nintendo eShop, GOG, Humble Bumble and other digital stores.

Besides, the game you're reading right now:
1. Is a mobile apps and games;
2. Will not change any system settings on your Android or iOS phone.

More on Disclaimer page

Rating Distribution


4.8
(79)
5
4
3
2
1

Join the discussion


I have read and agree to the Privacy Policy

Scroll to Top