UneGatuaj

Freepps.top is not an official representative or the developer of this application. Copyrighted materials belong to their respective owners
Read review
  • Last update: 1 year ago
  • Version: 1.6
  • Compatibility: 4.0.3 and up
  • Author: Julian Vasa
  • Content rating: Rated for 3+
  • Package name: com.unegatuaj
Get app Read review Hype your app
Support Comments FAQ I'm the dev!

UneGatuaj Description

0

Projekti UneGatuaj ka marre jete ne vitin 2009, kur nje vajze me profesion ekonomiste dhe pasion kuzhinen, takon nje djale me profesion programues dhe pasion shijimin e ushqimit te mire!
Ajo kishte receta pa fund te shkruara ne copa letrash, revista te prera, printime... ai nje deshire te madhe per ta ndihmuar dhe per te sprovuar veten ne nje faqe gatimi.
Ky aplikacion eshte krijuar per ju, qe doni te gatuani çdo dite diçka te re... dhe per ju te tjeret qe nuk ja keni idene gatimit, por qe keni deshire te mesoni!Mos harroni: Jeta eshte shume e shkurter per te ngrene ushqim te keq!


Rating Distribution


4.7
(121)
5
4
3
2
1UneGatuaj Version History


  • UneGatuaj v.1.6 for Android 4.0.3+ Feb. 16, 2016
  • UneGatuaj v.1.4 for Android 4.0.3+ Dec. 31, 2015
  • UneGatuaj v.1.3 for Android 4.0.3+ Dec. 26, 2015
Show moreJoin the discussionScroll to Top
detect click fraud