TiBO mobile TV

Freepps.top is not an official representative or the developer of this application. Copyrighted materials belong to their respective owners
Read review
  • Last update: 1 year ago
  • Version: Tibo
  • Compatibility: 4.0 and up
  • Author: TIBO SHPK
  • Content rating: Everyone
  • Package name: com.tibo.MobileWebTv
Get app Read review Hype your app
Support Comments FAQ I'm the dev!

TiBO mobile TV Description

296

“TiBO mobile TV” mundëson programet dhe kanalet televizive të DIGITALB dhe SUPERSPORT si dhe TiBO On Demand në çdo pajisje SMART (mobile, tablet, etj) me internet Wi Fi apo 3G/4G.Me TiBO mobile TV, ke televizionin me vete kudo që të shkosh, në mobile apo tablet, me Wi Fi apo 3G/4G. Tashmë nuk të duhet të zgjedhësh mes programeve televizive dhe impenjimeve të tjera sepse me TiBO mobile TV mund t’i shikosh ato kudo që të jesh, brenda apo jashtë shtëpisë, në rrugë, autobus, restorant apo tjetër.
Abonimi për mobile është një shërbim lehtësisht i transferueshëm nga një pajisje (android apo ios) në tjetrën duke bërë më parë “log out” (dalje) nga pajisja fillestare.
Ky shërbim mundësohet për të gjithë shqiptarët dhe shqipfolësit, në të gjitha territoret.Shkarko aplikacionin “TiBO mobile TV ” nga Play store /App store dhe anëtarësohu në www.tibostore.com ose në çdo pikë distribucioni TiBO.* Pronësia dhe të drejtat ekskluzive për programet dhe kanalet televizive dhe përmbajtjen e tyre për të gjitha territoret dedikuar ekskluzivisht abonentëve shqiptarë / shqipfolës ofrohen nga platforma DIGITALB.ÇFARË PËRMBAN?
1. Mbi 40 kanale në Live TV:
Me TiBO mobile TV, në çdo çast, me një klikim ju hyni në LIVE TV, ndalni programin Live dhe e rifilloni për ta parë kur të dëshironi. Anëtarësimi përfshin aktualisht +40 kanale televizive LIVE të përzgjedhur nga paketa DIGITALB Premium me filma, dokumentarë, muzikë, lajme dhe programe për fëmijë si dhe kanale sportive dhe sport live mundësuar nga platforma SUPERSPORT.
2. Mbi 1000 evente në TiBO On Demand:
Një videotekë personale online, me +1000 evente për të rritur e për fëmijë, si edhe humor, koncerte etj. Ju mund të ndaloni, ktheni mbrapa apo të përshpejtoni çdo event si dhe të përzgjidhni nëntitujt në shqip ose në anglisht për filmat on demand.Për të marrë shërbimin e TiBO mobile TV duhet:
Mobile/tablet me sistem operativ IOS mbi 8 ose Android.
Lidhje interneti e qëndrueshme*. mbi 1mbps.
Një llogari e vlefshme për kryerjen e pagesave mujore online.
*Vëmendje: TiBO mobile TV mundësohet me çfarëdo lidhje interneti mbi 1 mbps 3G, 4G apo Wi Fi. Ne këshillojmë të përdoret një lidhje Wi Fi për të mos konsumuar Mgb nga paketa e operatorit telefonik përkatës.SI TË MARRËSH TiBO MOBILE TV DHURATË.
Nëse jeni klient i TiBO IPTV me boxin TiBO, mjafton të shkarkosh aplikacionin dhe aktivizo të njëjtin kod (user+password) si në TV tuaj për të hapur shërbimet edhe në aplikacionin për mobile/tablet për të njëjtën periudhë kohore që vazhdon dhe shërbimi juaj në TV.SI AKTIVIZOHET SHËRBIMI?
1. Shkarko FALAS aplikacionin “TiBO mobile TV” nga Google Store
2. Kryej abonimin mujor në www.tibostore.com duke regjistruar numrin tuaj të telefonit* mobile në përdorim. Brenda pak minutave ju do të merrni një SMS me kodin (user+password) tuaj për mobile.
3. Regjistroni të dhënat “Përdorues” me “Fjalëkalim” personal që ju vjen me mesazh në telefon dhe SHIKIM TË KËNDSHËM.
Vëmendje: Anëtarësimi në shërbimin “TiBO mobile TV” kërkon regjistrimin e një adrese të vlefshme emaili dhe një numri celular. Të dhënat e klientit jepen vetëm një herë (herën e parë) dhe shërbejnë për të aktivizuar shërbimin në mobile apo tablet. Të dhënat ruhen në mënyrë të sigurt në sistem për të aktivizuar shërbimin në çdo riabonim të mëtejshëm.SA KUSHTON TiBO MOBILE TV?
“TiBO mobile TV” ofrohet me abonime mujore të parapaguara me vlerë 6.99 EUR, të cilat mund të kryhen online në www.tibostore.com ose në çdo pikë distribucioni TiBO.
Anëtarësimi juaj në shërbimin për mobile bëhet në bazë mujore me parapagim përmes sistemit të pagesave online.
TiBO mund të ndryshojë tarifat në çdo kohë, në çdo rast ju nuk do të paguani asnjë kosto ekstra për çdo muaj të parapaguar.Bii: www.tibostore.com
Shop 1: Në terminalin e Aeroportit “Nënë Tereza”, Tiranë, Shqipëri
Shop 2: Në terminalin e Portit, Durrës, Shqipëri
Zyra qendrore: Blv. Gjergj Fishta, Pll. G & P, "Kati i dytë", 1001,Tiranë, Shqipëri
Distributorë në Botë: www.distribucion.tibo.tv


Rating Distribution


3.9
(320)
5
4
3
2
1TiBO mobile TV Version History


  • TiBO mobile TV v.Tibo M4.2 for Android 4.0+ Jan. 20, 2016
  • TiBO mobile TV v.Tibo M4.1 for Android 4.0+ Nov. 02, 2015
  • TiBO mobile TV v.Tibo M4 for Android 4.0+ Sep. 15, 2015
Show moreJoin the discussionScroll to Top
detect click fraud