Download Recitim Kurani App for Free

Recitim Kurani

Review:

Recitim Kurani ne gjuhen Arabe dhe ne gjuhen Shqipe.Suret mund t'i degjoni direkt pa patur nevoje t'i shkarkoni. Gjithashtu mund te shkrakoni suret qe deshironi ti keni ne smartfonin tuaj, dhe me pas t'i degjoni pa patur nevoje ti lidheni ne internet. Ka dy recitues ne gjuhen arabe: Minshavi dhe MishariTe njejtat sure qe jane shkarkuar, ...

Read full review
4.6
Freepps.top is not an official representative or the developer of this application. Copyrighted materials belong to their respective owners
Comments I'm the dev!

Recitim Kurani Description

0

Recitim Kurani ne gjuhen Arabe dhe ne gjuhen Shqipe.Suret mund t'i degjoni direkt pa patur nevoje t'i shkarkoni. Gjithashtu mund te shkrakoni suret qe deshironi ti keni ne smartfonin tuaj, dhe me pas t'i degjoni pa patur nevoje ti lidheni ne internet. Ka dy recitues ne gjuhen arabe: Minshavi dhe MishariTe njejtat sure qe jane shkarkuar, mundet edhe ti fshini nga memorja e telefonit.Inçizimi dhe recitimi i Kuranit ne gjuhen shqipe eshte mundesuar nga Studio Firdeus kurse aplikacioni eshte zhvilluar nga codeX Developers.Recitim Kurani gjithashtu ekziston edhe per paisjet apple ne iTunes.Join the discussionScroll to Top