Download Mos harro App for Free

Mos harro

Review:

Aplikacion mobil i cili te kujton qe te besh istigfar (kerkim falje Allahut) dhe dhiker (permendje te Allahut). "Po ti përmende Zotin tënd dhe plotësisht përkushtoju Atij!" (Kur'an - Muzemil, 8) Pejgamberi s.a.v.s. ka thënë edhe këtë: "Fjalët më të dashura tek Allahu janë katër: Subahnallah, Elhamdulilah, La ilahe ...

Read full review
4.8
Freepps.top is not an official representative or the developer of this application. Copyrighted materials belong to their respective owners
Comments I'm the dev!

Mos harro Description

0

Aplikacion mobil i cili te kujton qe te besh istigfar (kerkim falje Allahut) dhe dhiker (permendje te Allahut).

"Po ti përmende Zotin tënd dhe plotësisht përkushtoju Atij!" (Kur'an - Muzemil, 8)

Pejgamberi s.a.v.s. ka thënë edhe këtë: "Fjalët më të dashura tek Allahu janë katër: Subahnallah, Elhamdulilah, La ilahe il-lAllah, Allahu ekber. S`të bëhet dëm me cilëndo prej tyre të fillosh.

(Buhariu "Fet'hul Bari" 11/213 dhe Muslimi 4/2076.)


Dhe ka thënë (s.a.v.s.): "Me të vërtetë disa herë zemrën time e kaplon gafleti (pakujdesia), andaj kërkoj falje prej Allahut njëqind herë në ditë."

(Muslimi 4/2075 shih ''Xhamiul Usul''4/386)Join the discussionScroll to Top