Kosova Shop

Freepps.top is not an official representative or the developer of this application. Copyrighted materials belong to their respective owners
Read review
  • Last update: 10 months ago
  • Version: 1.2
  • Compatibility: 4.3 and up
  • Author: Kosovashop
  • Content rating: Everyone
  • Package name: com.kosovashop.kosovashop
Get app Read review Hype your app
Support Comments FAQ I'm the dev!

Kosova Shop Description

0

Jeni lodhur duke vizituar dyqane te ndryshme ne kerkim te produktit
ideal? Ne kemi krijuar mundesine qe ti gjeni te gjitha produktet ne nje vend! Me mijëra produkte te markave te ndryshme me cmime ralativisht te uleta. Per me teper te gjitha keto Kosova shop i sjell direkt e ne shtepine tuaj pa kosto shtese brenda 1-3 dite .Transporti
Kosove - 1-3 dite - Falas
Shqiperi 2-6 dite - Transporti 3 euro
Maqedoni 2-6 dite - Transporti 3 euro
Ka arsye të panumërta qe ju te bleni permes dyqanit tone , këtu janë disa nga arsyet :• Game e gjere produkteve
• Kërkimi i lehte i produkteve
• Transporti Falas
• Pagesa pas pranimit te produktit ( Kesh)
• Njoftimi rreth ofertave te fundit
• Mbrojtja e te dhenave te klientit
• Sigurimi i produkteve sipas kerkeses se klintave Staf i gjere ne dispozicionin tuaj ne cdo kohe. Pagese ne dore ne monedha te ndryshe
* Euro
* Leke
* Dollare Gjitha sygjerimet tuaja i marrim seriozisht dhe tentojme ne vazhdimesi ti pershtatemi kerkeses suaj.


Rating Distribution


4.6
(24)
5
4
3
2
1

Join the discussionScroll to Top
detect click fraud